viza v ispaniyu

Для в’їзду в Іспанію громадянину України слід оформити візу в Іспанію. Візи оформляють в посольстві Королівства Іспанії в м. Києві.

Документи на візу приймають не менше, ніж за 15 календарних днів до виїзду. Термін оформлення візи7 днів.

Посольство Королівства Іспанії залишає за собою право просити про подачу будь-яких додаткових документів з метою перевірки інформації.

Потрібні документи для відкриття туристичної візи в Іспанію:

Туристична віза в Іспанію для дорослих:

  • дійсний закордонний паспорт;
  • ксерокопія закордонного паспорта всіх сторінок (де є замітки);
  • 4 кольорових фото 3 х 4;
  • ксерокопія свідоцтва про шлюб / розлучення;
  • ксерокопії всіх сторінок внутрішнього паспорта (де є замітки);
  • ксерокопії всіх сторінок внутрішнього паспорта чоловіка (дружини) – де є замітки, незалежно від того, їде чоловік (дружина) з Вами чи ні;
  • довідка з місця роботи (на фірмовому бланку з вказанням адреси і телефона підприємства, посади і розміру окладу, а також інформація про збереження робочого місця на період запланованої відпустки);
  • для студента – справка з місця навчання;
  • ксерокопія ідентифікаційного номера.

УВАГА:

Якщо у Вас у паспорті до цього моменту не було віз Шенгенської Згоди, додатково подають такі документи:

  • нотаріально завірена копія свідоцтва підприємства, на якому працює турист;
  • нотаріально завірена копія свідоцтва реєстрації в міністерстві статистики;
  • нотаріально завірена копія ліцензії підприємтсва (якщо вид діяльності ліцензовано);
  • ксерокопія трудової книжки (всіх сторінок із записом і останньої, де зафіксовано дату випуску книжки), завірити кожну сторінку печаткою фірми.

Віза в Іспанію для приватних підприємців:

  • копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємства (нотаріально завірена);
  • якщо підприємство працює на єдиному податку – копія про реєстрацію платника єдиного податку (нотаріально завірена копія);
  • останній звіт про доходи, який здавали в податкову інспекцію. Потрібна копія з позначкою про прийом податкової інспекціі;
  • довідка з податкової інспекції про те, що на основі звітів сума доходів за останній квартал становить … (вказати суму).

Віза в Іспанію для дітей проїзним документом:

  • проїзний документ дитини;
  • ксерокопія усіх сторінок проїзного документа;
  • 4 кольорових фото 3 х 4;
  • справка зі школи, коледжу;
  • копія свідоцтва про народження дитини;
  • копії всіх сторінок внутрішнього паспорта батьків (де є замітки);
  • консульский збір – оплачують!

Віза в Іспанію для дітей, вписаних у паспорт батьків:

  • у дітей старших 5 років – обов’язково має бути вклеєна в паспорт батьків фотографія дитини і відповідно завірена;
  • довідка зі школи, коледжу;
  • копія свідоцтва про народження дитини;
  • консульський збір – не оплачують!

Загальні умови для дітей:

  • Якщо дитина подорожує з одним із батьків, слід подати нотаріально завірені дозволи на поїздку від другого з батьків. Слід підготувати відразу два нотаріальних дозволи. Один дозвіл для Консульського відділу Посольства, другий – для пред’явлення митним службам аеропорта.
  • Копія внутрішнього паспорта батьків, який дає дозвіл на виїзд дитини.
  • Після 7 років – бажана наявність у дитини свого проїзного документа.
  • Для дітей до 18 років, які мають різні прізвища з батьками, потрібні документи, які підтверджують споріднення: свідоцтво про народження, довідка про новий шлюб, смерть, розлучення.

Віза в Іспанію для водія міжнародних транспортних перевезень

  • Запрошення від іспанської компанії - партнера.
  • Контракт між іспанською компанією і транспортною.
  • Список водіїв міжнародної транспортної компанії.
  • Список транспортних засобів міжнародної транспортної компанії.
  • Водійське посвідчення водія міжнародника.
  • Паспорт водія.
  • Медична страхівка.
  • Довідка з місця роботи.
  • Анкета.
  • Фінансова гарантія (можна вказати готівку, можно і чеки банківські або карточку банківську з залишком не менше 50 євро на один день перебування).
  • Консульський збір сплачують у розмірі 67 дол. США.

Крім того, спершу вимагають юридичні документи української транспортної фірми: свідоцтво про держреєстрацію, свідоцтво про сплату НДС тощо в залежності від форми власності.

Допомога в отриманні візи в Іспанію та інші юридичні послуги.